Tag

tualeti

Pesha e tualetit

Publikuar më 15/05/2014

– I dashur, dëshiroj të të njoftoj se jam peshuar para një ore dhe peshoja plot 2 kg më pak. – Ah e dashura ime! Ti harrove se ishe pa…

Më Shumë

Goni dhe letra e tualetit

Publikuar më 26/12/2009

Një ditë mësuesja ua shpjegonte nxënësve, se sipas një statistike të fundit në Shqiperi brenda vitit shpenzohen 12 kg letër tualeti për kokë banori. Goni ngrit dorën. Çfarë tash Shul?…

Më Shumë