Tag

te

10 ligje te dembelit

Publikuar më 23/10/2009

1- Puna eshte lodhje. 2- Lind i lodhur dhe jetohet per te pushuar. 3- Duaje shtratin si veten tende. 4- Pusho diten per te fjetur naten. 5- Nese sheh dike…

Më Shumë

Fjalë të urta

Publikuar më 23/07/2009

Dielli i mirë duket që në mëngjes, dita e dhime duket n’darkë! I jep dorën, të merr orën! Shoku i mirë njihet nga lekët! Guri i rendë është për themele!…

Më Shumë