Tag

taxi

Plaku dhe taksisti

Publikuar më 06/10/2009

-Njehere nje plak i cili i kishte valixhet e renda ne dore dhe kishte per te udhetuar, shkon dhe e pyet nje Taksist se sa do te kushtonte per ta…

Më Shumë