Tag

spitali

Spitali

Publikuar më 22/08/2014

Një ditë një zotëri gjendet përballë një punonjësi të zjarrëfikëses dhe e pyet: Më falni zotëri, si mund të mbërrijë në spital!? Punonjësi përgjigjet: – Dilni përpara atij autobusit dhe…

Më Shumë