Tag

Shuli

Kidnapimi

Publikuar më 05/10/2009

Takohen Rrusta e Shuli në aeroport dhe Shuli e pyet: – Rrustë, tregomë allahile qysh mund t’i kidnapojnë aeroplanët kur janë kaq të mëdhenj? – Dhe Rrusta ia kthen ?…

Më Shumë