Tag

Shqiperi

Rambo ne Shqiperi

Publikuar më 01/02/2010

Vjen Rambo ne Shqiperi dhe shkon ne nje fshat dhe ju thot fshtarve se kam ardhur per te bere sex me grat tuaja, dhe bëhet zhurme ne fshat fshataret spranojn…

Më Shumë

Anglezi ne Shqiperi

Publikuar më 06/01/2010

Nje anglez shkon ne Shqiperi per te ndihmuar ne nje fshat te Burrelit. Duke ecur ne kembe neper pyll bashke me kryeplakun i pihet yje. Kryeplaku shef nje pellg dhe…

Më Shumë