Tag

shoferet

2 shoferet

Publikuar më 07/03/2010

Dy kamioniste udhetojne me kamion ne nje rruge me mjegull, ne nje çast ai qe eshte ne timon zgjon ate tjetrin qe po flinte dhe i thote: Mos valle ketej…

Më Shumë