Tag

rambo

Rambo ne Shqiperi

Publikuar më 01/02/2010

Vjen Rambo ne Shqiperi dhe shkon ne nje fshat dhe ju thot fshtarve se kam ardhur per te bere sex me grat tuaja, dhe bëhet zhurme ne fshat fshataret spranojn…

Më Shumë