Tag

puthja

Puthja e parë

Publikuar më 07/08/2014

Në fronin e një lulishteje ishin ulur dy të moshuar; burrë dhe grua. – A të kujtohet or burrë? — i tha gruaja. Në këtë fron ti më ke rrëmbyer…

Më Shumë