Tag

policet

Polici dhe peshku

Publikuar më 26/12/2009

Në çfarë mënyrë polici zë peshqi? E zë një peshk – nxjerr revolen dhe e pyet ku janë peshqit të tjerë…

Më Shumë

Ploicet duke mare rogen

Publikuar më 08/11/2009

Dy Police shkojne te marrin rrogen dhe shohin listen Hasani 150.000 Lek Ndoci 150.000 Lek Kamberi 100.000 Lek Totali 400.000 Lek Njeri nga policet inatoset dhe thote: si eshte e…

Më Shumë