Tag

Plaku dhe Plaka

Plaku dhe Plaka

Publikuar më 06/01/2010

Nje nate plaku dhe plaka ben bast se kush do te fikte qiririn me pordhe. Fillon plaku i pari se fik qiririn Ja fut plaka e fik. Nxefet plaku dhe…

Më Shumë