Tag

plaka

Prezervativi dhe plaka

Publikuar më 22/01/2010

Sapo ishin shpikur prezervativat dhe nje plake i ben pytje nje cuni ? Te keqen nena cjane keta o biri nenes ? Camcakiza ja kethen djali… Te nesermen plaka shkon…

Më Shumë

Plaku dhe Plaka

Publikuar më 06/01/2010

Nje nate plaku dhe plaka ben bast se kush do te fikte qiririn me pordhe. Fillon plaku i pari se fik qiririn Ja fut plaka e fik. Nxefet plaku dhe…

Më Shumë