Posts Tagged ‘penisi’

Une jam vertet i madh,
Dhe me koken porsi dardh.
Do me kish zili dhe mbreti,
Se kur fryhem fillon qameti,
Dridhet vagina edhe suma,
Derdhet Vjosa, fryhet Buna,
Koken ngritur, e trupin drejt,
Per me lart e me perpjet.

Dhe tani, o shoket mi,
Po ju them me krenari,
Qe te dale me mire rima,
Po bertas, “RROFTE BRIMA”.

Ishte nje here nje anglez nje francez nje rus dhe nje shqiptar. Ata po bisedonin se cili nga popujt e kishte me te mire penisin me te madh.Anglezi thote:
-Ne Anglezet e kemi te trashe por te shkurter.
-Ne Francezet e kemi te gjate por te holle,-tha francezi.
-Ne ruset kemi te vecante se e kemi me koke te madhe.
-Po ju shqiptaret si e keni,-pyeten te tre.
Shqiptari pasi u mendua tha:
-Ne Shqiptaret e kemi anglo-franceze me koke ruse

3 sjellje me edukatë të penisit te një mashkull:
1.Xhentil,rri në këmbë para shfaqjes.
2.Emocional ai qan gjatë shfaqjes.
3.I sjellshëm përkulet pas shfaqjes.