Tag

patatet

Lakrat dhe patatet

Publikuar më 21/08/2014

Një nga bujtësit e një hoteli, u ankua tek pronari i tij për punën e kuzhinierit. Zotëri, çdo ditë hamë vetëm patate e lakra. U mërzita kështu!… Pronari i përgjigjet:…

Më Shumë