Tag

parajse

Nastradini në parajsë

Publikuar më 23/10/2009

Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa ore e pyeti engjellin-pse jane këto orë në parajsë?-më to masim korrupsionin nëpër botë.Shikon Nastradini orën e Italis levizte pak,shikonte…

Më Shumë