Tag

ndryshimi

Ndryshimi

Publikuar më 22/07/2014

– Ç’ndryshim ka në mes gjarpërit dhe peliçes? – Gjarpëri është një kafshë që e ndërron lëkurën, kurse pëliçja është një lëkurë që ndërron kafshën.

Më Shumë