Tag

miu

Miu dhe peshku

Publikuar më 12/08/2014

Një qiraxhi thërret të zotin e shtëpisë dhe i thotë: – Këtu ka minj! – E pamundur! – i përgjigjet i zoti i shtëpisë. – Mirë, atëherë shiko! Dhe hedh…

Më Shumë

Miu

Publikuar më 01/06/2014

Shkojnë dy shqipëtarë në Angli zënë një dhomë në hotel dhe teksa hapen dollapin për të futur rrobat panë një mi i thote njëri tjetrit: – Ore ti shok e…

Më Shumë