Tag

ligje

10 ligje te dembelit

Publikuar më 23/10/2009

1- Puna eshte lodhje. 2- Lind i lodhur dhe jetohet per te pushuar. 3- Duaje shtratin si veten tende. 4- Pusho diten per te fjetur naten. 5- Nese sheh dike…

Më Shumë