Tag

Inspektori

Inspektori

Publikuar më 15/08/2014

Dy miq takohen pas dhjetë vjetësh. Njëri është bërë tregtar dhe tregtia i ecën, tjetri është inspektor taksash. Ky fundit pyet: – Si po të venë punët? Fiton shumë? Dhe…

Më Shumë