Tag

ideal

Burri ideal

Publikuar më 26/12/2009

Një vejushë e pasur dhe e vetmuar vendosi që kishte nevojë për një burrë tjetër në jetën e saj kështu që ajo vuri një reklamë në një gazetë, e cila…

Më Shumë