Tag

humor

Djemtë dhe polici

Publikuar më 23/10/2009

Duke biseduar me njëri-tjetrin, i thotë shoku- shokut: – E gjen dot se çfarë dallimi ka mes policit dhe gomarit? Rastësisht, një polic që po kalonte, i dëgjon dhe i…

Më Shumë

Efendi Nastradini

Publikuar më 23/10/2009

Njehere hoxhe Nastradini u ngjit ne faltore, per te predikuar dhe tha: “Besimtare, a e dini se ca do t’u theme” Ata iu pergjigjen: “Jo, nuk e dime.” Atehere hoxha…

Më Shumë

Nastradini Gjumash

Publikuar më 23/10/2009

-Nastradin! – E shkundi nje nate gruaja Nastradinin. -S’te vjen keq qe kam tere naten pa gjume duke tundur djalin qe qan? Tunde dhe ti njecike, se fundja, djali s’eshte…

Më Shumë

Nastradini në parajsë

Publikuar më 23/10/2009

Shkoi Nastradini në parajsë dhe po shikonte nëpër mure disa ore e pyeti engjellin-pse jane këto orë në parajsë?-më to masim korrupsionin nëpër botë.Shikon Nastradini orën e Italis levizte pak,shikonte…

Më Shumë

10 ligje te dembelit

Publikuar më 23/10/2009

1- Puna eshte lodhje. 2- Lind i lodhur dhe jetohet per te pushuar. 3- Duaje shtratin si veten tende. 4- Pusho diten per te fjetur naten. 5- Nese sheh dike…

Më Shumë