Tag

humor

Statistikat

Publikuar më 18/03/2010

Duke lexuar gazetën shoku i thotë shokut të tij. A e di ti se sipas statistikave sa hap e mbyll gojën 10 veta vdesin në planet?! Shoku ia kthen: ”A…

Më Shumë

Matematika e dashurise

Publikuar më 14/02/2010

Burrë i zgjuar + Grua e zgjuar = Romancë Burrë i zgjuar + Grua idiote = Lidhje Burrë idiot + Grua e zgjuar = Martesë Burrë idiot + Grua idiote…

Më Shumë

Humor me Bjondina

Publikuar më 06/01/2010

Biondina dhe banja Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit Biondina dhe seksi Pse biondinës…

Më Shumë

Burri ideal

Publikuar më 26/12/2009

Një vejushë e pasur dhe e vetmuar vendosi që kishte nevojë për një burrë tjetër në jetën e saj kështu që ajo vuri një reklamë në një gazetë, e cila…

Më Shumë

Polici dhe peshku

Publikuar më 26/12/2009

Në çfarë mënyrë polici zë peshqi? E zë një peshk – nxjerr revolen dhe e pyet ku janë peshqit të tjerë…

Më Shumë

Goni dhe letra e tualetit

Publikuar më 26/12/2009

Një ditë mësuesja ua shpjegonte nxënësve, se sipas një statistike të fundit në Shqiperi brenda vitit shpenzohen 12 kg letër tualeti për kokë banori. Goni ngrit dorën. Çfarë tash Shul?…

Më Shumë

Zërat

Publikuar më 08/11/2009

– Doktor, po më ndodhë diçka e tmerrshme, po dëgjoj zëra, e nuk po e shoh askënd. – E kur po u ndodhë kjo? – Kur po telefonoj.

Më Shumë

Gruaja dhe buri

Publikuar më 23/10/2009

Duke pare televizor i thote burri gruas, hajde moj grua shikoje kete vajze ne televizor si eshte si kukull, jo ti qe me je bere si Autokombanje. Gruaja e shikoi…

Më Shumë