Tag

humor per te ritur

Gruaja e shokut

Publikuar më 18/01/2010

-Mbreme takova rastesisht gruan tende dhe i tregova nje barcalete… I tha Gimi mikut te vet. -Dhe…? -Ajo qeshi aq shume, sa gati nuk ra nga krevati!

Më Shumë