Tag

humor me bjondina

Humor me Bjondina

Publikuar më 06/01/2010

Biondina dhe banja Pse biondina kur të lahet e lë derën e banjës hapur Sepse frikësohet mos po e sheh kush për vrimë të çelësit Biondina dhe seksi Pse biondinës…

Më Shumë

11 bjondina

Publikuar më 27/09/2009

Gjate nje ngjitjeje neper shkembinje, 11 bjonde dhe 1 zeshkane kishin ngecur te kapura per litar. Litari nuk i mbante te gjitha dhe mund te keputej dhe te gjitha do…

Më Shumë

Dy bjonde ne nje krevat

Publikuar më 21/09/2009

Dy bjonde ishin shtrire ne nje krevat Shtynin njera-tjetren ngaqe ishte vendi pak i ngushte Bie njera nga krevati dhe i thote kjo tjetra: Hajde tash ne krevat se u…

Më Shumë