Tag

humor 2010

Duke pire cigaren

Publikuar më 02/05/2010

Njeri banonte ne nje ndertese ne katin e dyte dhe del ne dritare per te pire cigare. Kur mbaron cigaren e hedh nga dritarja jashte,mirepo i bie ne koke nje…

Më Shumë