Tag

hoxha

Hoxha dhe Papagalli

Publikuar më 25/03/2010

Hoxha vendos te shese papagallin e tij… E nxjer ne treg dhe papagallin e blen nje prift dhe e dergon ne shtepin e tij… Papagalli kishte mesuar zakonet e Hoxhes…

Më Shumë