Tag

hajdut

Shqiptari hajdut

Publikuar më 22/02/2010

Na ishin tre prostituta dhe po mendonin nga nje deshire se me ke kishin deshire ta benin E para: Une kam qef ta bej me nje kinez E dyta: Une…

Më Shumë