Tag

femrave

Xhaja qefli pas femrave

Publikuar më 15/04/2010

Ne autobuz nje xhaje i afrohet nje cifti te ri. Ne nje stacion autobuzi u mush plot dhe xhaja ju mbeshtet plotesisht vajzes qe kishte perpara. Duke ju ngjeshur xhajes…

Më Shumë