Tag

diamanti

Besimi

Publikuar më 02/08/2014

– Vajza ime ka gëlltitur njërin hga gurët e diamantit dhe për këtë duhet të operohet. Desha të pyes, a mund të kem besim tek doktor Roberti? – Padyshim, ai…

Më Shumë