Tag

demi

Demi dhe Lopa

Publikuar më 26/12/2009

Ne nje livadh po kulloste nje lope e bukur me nje shami te kuqe ne koke. Demi kishte kohe qe e shihte dhe njehere behet gati per ti thene nja…

Më Shumë