Tag

cifuti

Biznesmenet

Publikuar më 14/02/2010

Një biznesmen Shqiptar dhe një biznesmen Çifut shkojne në një restorant klasi pasi perfunduan disa marveshje fitimprurese për te dy. Pasi hengren e pine per qef,doli problemi se kush do…

Më Shumë