Tag

Bill Gates

Bill Gates dhe Robert Tappan

Publikuar më 31/12/2012

Cili është dallimi në mes të Bill Gates dhe Robert Tappan (hakerit që u dënua për mashtrim dhe abuzim me kompjuterë). Tappan u dënua me burg pasi ua prishi sistemin…

Më Shumë