Tag

Bariu

Bariu dhe Vajza

Publikuar më 12/04/2010

Na ishte njeher nje familje ne pyll,(burri,gruaja,vajza) Gruaja vdiq dhe çdo vit vajza e saj i mbildhte lule ne pyll qe t’ja çonte tek varri. Njeher humbi rrugen dhe takoj…

Më Shumë