Tag

Barcoleta

Sala ne OKB

Publikuar më 20/09/2009

Ne nje mbledhje te OKB-se, krytari u thote kryeministrave te tjere: -Dhoma eshte e mbushur me papagaj por vetem njeri eshte mashkull. Sala e gjeti dhe kur e pyeten se…

Më Shumë

Penisi

Publikuar më 20/09/2009

Ishte nje here nje anglez nje francez nje rus dhe nje shqiptar. Ata po bisedonin se cili nga popujt e kishte me te mire penisin me te madh.Anglezi thote: -Ne…

Më Shumë

Beni dhe mesuesi

Publikuar më 31/07/2009

Beni para se të shkojë në shkollë i thotë të jëmës se i dhemb barku. E ëma ia kthen : – Nuk ke ngrënë bukën, e ke barkun bosh ndaj…

Më Shumë