Tag

Barcoleta

Edhe 30 here

Publikuar më 13/10/2009

Niset burri per ne shtepi dhe ne dere e pret gruaja e shqetesuar. -He si vajti puna? C’te tha doktori? -Me tha qe me kane mbetur vetem 30 here te…

Më Shumë

Martesa

Publikuar më 06/10/2009

E pyet nxënësi mësuesen: – pse kur martohet nusja veshet me të bardha? – Sepse për të është ditë gëzimi – ju përgjigj mësuesja – Aha, tani e kuptova pse…

Më Shumë

Kidnapimi

Publikuar më 05/10/2009

Takohen Rrusta e Shuli në aeroport dhe Shuli e pyet: – Rrustë, tregomë allahile qysh mund t’i kidnapojnë aeroplanët kur janë kaq të mëdhenj? – Dhe Rrusta ia kthen ?…

Më Shumë

Hajdutet

Publikuar më 03/10/2009

Hyjnë hajdutet të plaçkitin në shtëpinë e Hasës dhe Hysës. “Thirre shpejt policinë”, i thotë Hasa Hysës. Ai i sjell dy numra, por policia nuk vjen dhe hajdutet vjedhin dhe…

Më Shumë