Posts Tagged ‘barcoleta per te qeshur’

Njeri banonte ne nje ndertese ne katin e dyte dhe del ne dritare per te pire cigare. Kur mbaron cigaren e hedh nga dritarja jashte,mirepo i bie ne koke nje udhetarit qe kal0nte dhe udhetari i thot i cili thote:
Po ti o s’ke tabull(shpuzore) ne shtepi ?
Dhe ky i pergjigjet: Pse ore s’te doli cigarja ty, e dashke me tabull kokes?