Tag

barcoleta per pijanece

Pijaneci

Publikuar më 14/02/2010

Një pijanec pasi kthehet në shtëpi dhe mbaron punë me nevojat personale drejtohet për në dhomë. I thote gruas: – Sa i mirë që jam, më duket se jam rob…

Më Shumë