Tag

barcoleta me policet

Ploicet duke mare rogen

Publikuar më 08/11/2009

Dy Police shkojne te marrin rrogen dhe shohin listen Hasani 150.000 Lek Ndoci 150.000 Lek Kamberi 100.000 Lek Totali 400.000 Lek Njeri nga policet inatoset dhe thote: si eshte e…

Më Shumë