Tag

barcaleta me bjondina

Gruaja pastiçere

Publikuar më 26/12/2009

Martohet një çift dhe hyjnë në shtëpinë e re. Shtëpia e re ishte me probleme. Ditën e parë kur vjen burri nga puna, gruaja i thotë: -Burrë po na pikon…

Më Shumë

Dy bjonde ne nje krevat

Publikuar më 21/09/2009

Dy bjonde ishin shtrire ne nje krevat Shtynin njera-tjetren ngaqe ishte vendi pak i ngushte Bie njera nga krevati dhe i thote kjo tjetra: Hajde tash ne krevat se u…

Më Shumë