Tag

Angli

Shqiptari ne Angli

Publikuar më 01/02/2010

Ka shkuar nje shqiptar ne Angli. Dhe pas disa ditesh eshte njoftuar me njjerin edhe aj i ka thene: Mirdita une jam Xhejms FORDI. Dhe ky shqiptari i thot mirdita…

Më Shumë