Tag

A e dini se

A e dini se…

Publikuar më 07/03/2010

Zoti  krijoi token – E beri pushim Pastaj krijoi burrin – E beri prap pushim Pastaj krijoi gruan……..dhe qe nga ajo dite nuk gjeti me kohe per pushim as burri…

Më Shumë