Tag

2010

Matematika e dashurise

Publikuar më 14/02/2010

Burrë i zgjuar + Grua e zgjuar = Romancë Burrë i zgjuar + Grua idiote = Lidhje Burrë idiot + Grua e zgjuar = Martesë Burrë idiot + Grua idiote…

Më Shumë

Cfare duan femrat

Publikuar më 01/02/2010

Nje femer ka nevoje per 4 kafshe ne jeten e saj. 1.Nje Jaguar ne garazhd 2.Nje garderobe elefanti, 3.Nje tiger ne shtrat 4.Dhe sigurish nje gomar qe te paguaje per…

Më Shumë