Tag

11 bjondina

11 bjondina

Publikuar më 27/09/2009

Gjate nje ngjitjeje neper shkembinje, 11 bjonde dhe 1 zeshkane kishin ngecur te kapura per litar. Litari nuk i mbante te gjitha dhe mund te keputej dhe te gjitha do…

Më Shumë