Standardet e dyfishta

Publikuar më 05/01/2013

Për kontroll te mjeku paraqiten një bionde mjaft joshëse dhe një plakë e lodhur.
– Zhvishuni! – urdhëron mjeku.
– Më falni. Kemi ardhur për mua – thotë plaka.
– Në rregull, atëherë nxirreni gjuhën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento