Sqarim

Publikuar më 05/01/2016

Djali: Babi, cili është dallimi ndërmjet fjalëve ‘pa para’ dhe ‘badihava’?
Babai: Është e thjeshtë. Për shembull, ti e ke kryer shkollën e mesme pa para, por ke shkuar atje badihava…

Të ngjashme

Ska komente

Komento