Spitali

Publikuar më 22/08/2014

Një ditë një zotëri gjendet përballë një punonjësi të zjarrëfikëses dhe e pyet:
Më falni zotëri, si mund të mbërrijë në spital!?
Punonjësi përgjigjet:
– Dilni përpara atij autobusit dhe të jeni i sigurt se do të arrini në spital për pak minuta.

Të ngjashme

Ska komente

Komento