SMS

Publikuar më 26/09/2011

Flasin dy mikesha:
– Më ka thënë burri se do të flejë tek miku i tij.
– E ti çfarë bërë?
– E kontrollova. Të gjithë miqve të tij u dërgova SMS dhe i pyeta nëse është te ata.
– Edhe?
– Të gjithë ma konfirmuan.

Të ngjashme

Ska komente

Komento