Si të shpëtoni nga gruaja

Publikuar më 06/01/2014

Një hajn vjedh bankën dhe në dalje e pyet njërin:
– A më ke shikuar?
– Po – thotë ai.
Hajni e vret dhe e pyet tjetrin:
– Ti, a më ke shikuar?
– Unë jo, por të ka parë gruaja ime…

Të ngjashme

Ska komente

Komento