Si të quajne?

Publikuar më 13/02/2017

Një burrë kthehet në shtëpi dhe gjen të shoqen në shtrat me një burrë tjetër. – Kush dreqin është ky ? – bërtet ai. – Pyetje me vend – përgjigjet e shoqja. Pa më thuaj more mik, si të quajne.

Të ngjashme

Ska komente

Komento