Si të “çlirohemi” nga …gruaja

Publikuar më 27/11/2013

– Ti me ke pare te grabis bankën?

Përgjigjet pengu:
– Po!

Pa u menduar shume pengmarrësi e qëllon dhe me pas pyet për te njëjtën gjë pengun e dyte.

Pengu i dyte përgjigjet:
– Unë jo, s’të kam pare…., por gruaja ime te pa, duke treguar me dore nga e shoqja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento